Romanttiset kohteet seikkailulla höystettynä

Leppoisat illat suolaisessa meri-ilmassa ja värikkäät drinkit auringonlaskun yhteydessä ovat klassisen romanttisen lomamatkan kulmakiviä, mutta koko lomaviikkoa ei ole pakko viettää täysin joutilaana. Hyppysellinen seikkailua lisää maustetta jopa kaikkein loisteliaimpiin pariskunnille tarkoitettuihin lomakohteisiin, oli kyseessä sitten kiihkeä kaupunki tai trooppinen ranta.

Kun auringossa löhöily ja kirjan lukeminen menettävät mielenkiintonsa, voit kokeilla patikointia, sukeltamista tai kalliokiipeilyä luodaksesi oman romanttisen seikkailusi näissä klassisissa pariskuntien kohteissa. Luksusloma Malediiveilla, loputtomista rannoista nauttiminen Havaijin saarilla tai vaikkapa ostosmatka Dubaissa muuttuvat helposti klassisen romanttisista pariskuntamatkoista jännittäviksi seikkailuiksi, kun lisäät matkaan jotain ennenkokematonta.

Nauti drinkeistä ja melonnasta Malediiveilla

Kun henkilökohtainen hovimestarisi tuo sinulle lasillisen ananasmehua heti sen jälkeen, kun olet puolihuolimattomasti sanonut kaipaavasi sellaista, voit olla varma, että olet luksuskohteessa. Malediivien loistokohteet eivät tarjoa pelkästään hemmottelua, vaan ylellisiä nautintoja. Kun tarjolla on yksityisiä uima-altaita, huonehieroja ja jopa erikoisvalikoima tyynyjä, nämä kohteet voivat täyttää tarpeita, joita et edes tiennyt sinulla olevan.

Ei ole ihme, että tämä Intian valtameren pieni saaristo on niin suosittu pariskuntien keskuudessa. Viikon mittainen laiskottelu ja joutenolo on täysin sallittua, mutta tarjolla on paljon enemmän niille, jotka etsivät jotain lisää. Voit viettää pienoisseikkailun tutkimalla atolleja kajakin avulla. Vesille lähteminen kahdestaan pienessä kajakissa on jo itsessään romanttista, minkä lisäksi se tarjoaa täydellistä vastinetta toimettomalle auringossa makaamiselle. Pakkaa mukaan snorkkelit ja räpylät ja tutustu saarten koralleihin.

Hiekkaa ja lunta trooppisella Havaijilla

Havaijin Mauna Kea on maailman korkein vuori, jos se mitataan vuoren juurelta sen huipulle saakka. Koska sen alaosa sijaitsee merenpinnan alla, se ei ole korkeampi merenpinnasta mitattuna kuin Mount Everest, mutta se on kuitenkin korkeampi koko mitaltaan. Ja se on vain yksi lukuisista syistä matkustaa tutustumaan Havaijin loputtomiin rantoihin ja upeisiin auringonlaskuihin.

Havaijin suurimmalla saarella sijaitsevan pitkään uinuneen tulivuoren huippu on yli neljän kilometrin korkeudessa, ja se on usein lumen peittämä. Matkailijat löytävät myös runsaasti avaruuden havaintoasemia tämän pyhän vuoren rinteiltä, sillä Mauna Kean huippu on niin korkealla, kuiva, pimeä ja puhdas, että tiedemiehet voivat tutkia sieltä käsin havainnoitavan maailmankaikkeuden kaukaisimpia kolkkia. Havaijin lumi ja observatoriot tarjoavat taatusti riittävästi inspiraatiota rannalta poistumiseen.

Etelä-Afrikan safari

Safari Etelä-Afrikassa tarjoaa runsaasti nähtävää seikkailunjanoisille matkaajille. Jännittävä mahdollisuus nähdä samalla kertaa leijonia, leopardeja, sarvikuonoja, norsuja ja puhveleita vetää Krugerin kansallispuistoon vuosittain yli miljoona vierailijaa. Laajat ja avoimet savannit, loisteliaat majoitustilat ja erilaiset eläimet, kuten kirahvit, virtahevot, seeprat ja gepardit houkuttelevat Krugeriin runsaasti kuherruskuukaudella olevia pariskuntia.

Jos pariskunta kaipaa lomaltaan ylimääräistä seikkailua Krugerin kansallispuistossa, he voivat ilmoittautua mukaan kävelysafarille sarvikuonojen parissa. Autosafareita ja maastossa patikointia yhdistävällä retkellä vieraat voivat kokea kansallispuiston luonnollisen rytmin, ja retkellä heitä opastaa kokenut eräopas.

Dubain pilvenpiirtäjien parista aavikolle

Dubai on selkeästi paikka, jossa riittää nähtävää ja jossa kannattaa käydä näyttäytymässä. Dubai pettää harvoin lupaustaan auringonpaisteesta, merestä ja ostosmahdollisuuksistaan, mutta tämä kiiltävä metropoli tarjoaa kuitenkin vielä enemmän. Romanttista seikkailua hakevat pariskunnat voivat lähteä telttailemaan aavikolle dyyneillä vietetyn päivän jälkeen.

Arabialaisia telttoja täynnä olevat beduiinileirit tarjoavat miellyttävää majoittumista yön yli, kun taas viihdettä on tarjolla useassa erilaisessa muodossa. Illallinen Emiraatille tyypillisen keittiön muodossa, eloisaa paikallista musiikkia, ruoanlaittonäytöksiä ja jopa haukkalennätyksiä. Kaiken tämän yläpuolella on loistelias kokemus viidakon yllä olevien tähtien katselemisen muodossa.