Matkavinkit Espanjan Andalusiaan

Etelä-Espanjassa sijaitseva Andalusia on yksi monipuolisimmista alueista koko Iberian niemimaalla. Se on ainoa eurooppalainen alue, jolla on sekä Välimeren että Atlantin rannikko, ja se tarjoaa joitakin parhaita ruokia maassa ja jolla on kaikkein eteläisin hiihtokeskus kaikkialla Euroopassa. Matkailijat ovat jo vuosikymmeniä parhaillaan lyömässä tähän Espanjan alueeseen, ja vaikka he tulevat enimmäkseen rannoille, tarjolla on niin paljon enemmän eeppisiä asioita.

Etelä-Espanjassa sijaitseva Andalusia on yksi monipuolisimmista alueista koko Iberian niemimaalla. Se on ainoa eurooppalainen alue, jolla on sekä Välimeren että Atlantin rannikko, ja se tarjoaa joitakin parhaita ruokia maassa ja jolla on kaikkein eteläisin hiihtokeskus kaikkialla Euroopassa. Matkailijat ovat jo vuosikymmeniä parhaillaan lyömässä tähän Espanjan alueeseen, ja vaikka he tulevat enimmäkseen rannoille, tarjolla on niin paljon enemmän eeppisiä asioita. Andalusia on rikas historialtaan, kulttuuriltaan ja tulet näkemään leukojen pudottavia maisemia. Jos haluat kontrastia, monimuotoisuutta ja joitakin todella mieleenpainuvia Andalusian kokemuksia, kokeile joitakin näistä seuraavalla matkalla Etelä-Espanjan maakuntaan.

Tapakset Sevillassa

Sevilla on elintarvikkeiden taivas; siitä saat olla aivan varma. Vanhoissa historiallisissa rakennuksissa on runsaasti hämmästyttäviä ravintoloita, joissa tarjoillaan gourmet-tapaksia. Kokeile erilaisia ​​ravintoloita, ota muutamia erilaisia ​​ruokia ja kulauta kaikki alas paikallisen espanjalaisen viinin kanssa. Olkaa valmiita jonottamaan, koska tapaspaikat ovat aina täynnä; kannattaa silti odottaa!

Plaza D’Espagna

Tämän maamerkki-rakennuksen ulkopuolelta ei koskaan arvata, mikä on sisällä. Kävellessäsi kivisen käytävän läpi, yhtäkkiä seisot keskellä valtavaa avointa tilaa, jota ympäröivät laatoitetut suihkulähteet, penkit, lammet ja vallihauta, jossa on kauniit, koristeelliset sillat. Keski-alueen ympärillä sijaitsevien rakennusten puolipyöreä on suunniteltu yhdistämään Espanjan, maurien ja Art Deco -tyylin, jotka ovat ainutlaatuisia tähän historialliseen paikkaan. Voit jättää puolen kilometrin pituisen ajan viettämään aikaa tämän vaikuttavan näkymän nauttimiseen.

Valtava Sevillan katedraali

Sevillan katedraali on 1120 neliömetriä suuri, joka on planeetan suurin goottilainen katedraali. Ajattele vain, että viisi koripallokenttää, jotka ovat pitkät kolme ja puoli leveä, nyt tämä on iso katedraali! Sisällä massiiviset pilarit antavat sinulle käsityksen paikan ja koristeellisten, monimutkaisten seinien koristavien veistosten laajuudesta. Sevillan lintuperspektiivistä voit kiivetä ramppia Giraldan ylimpään, katedraalin kuuluisaan kellotorniin. Ramppi koostuu kolmekymmentäviisi segmentistä, ja se on niin laaja ja pitkä, että se voi ratsastaa hevosella, mutta suosittelemme kävelyä!

Flamenco-tanssijat Granadassa

Granada on paikka, jossa Flamencon tanssijoita on paljon. Itse asiassa, jos aiot tehdä vain yhden asian Andalusiassa, sen pitäisi olla flamenco-tanssi. Jokainen esitys on improvisoitu, joka ilta esittäjien tunnelmista riippuen, joten jokainen esitys on täysin ainutlaatuinen. Esiintyjien tanssi ja laulu ovat lumoavaa; heidän intohimonsa, voimansa ja rakkautensa heidän taiteeseen todella loistavat.

Upea Alhambra auringonlaskun jälkeen

Alhambra on yksi Granadan ikonimaisimmista maamerkeistä, ja se on yksi Espanjan suosituimmista nähtävyyksistä. Vanha maurien palatsi-linnoitus hallitsee Granadan siluettia, ja se sijaitsee kaupungin kukkulalla. Ylhäältä aseistornasta on upeat näkymät kaupunkiin tai vaihtoehtoisesti Mirador San Nicolasille upeat näkymät Alhambralle itse auringonlaskun aikaan.

Málagan katedraali

Malagan lentokenttä on, pääkaupungin Madridin ja Barcelonan jälkeen kolmanneksi suurin. Málaga toimii porttina Costa Del Soliin ja valitettavasti ihmiset eivät pysähdy ihailemaan tätä vilkasta kaupunkia. Älä tee samaa virhettä! Rannan varrella sijaitseva kaupunki on elossa ja potkaisee erinomaisia ​​ravintoloita, baareja ja ihastuttavan vanhankaupungin alueella. Málagan katedraali on epäilemättä kohokohta, mutta älä unohda tutkia vanhoja kaupunkeja rajaavia kapeita katuja. Istu ulos, pidä kahvia tai lasillista viiniä ja katsele maailmaa. Kävele rannalla tai käy Alcazabassa. Mitä tahansa, ota aikaa itsellesi nauttia tästä viileästä kaupungista.

Kuvankaunis Córdoba

Córdoban roomalaisen sillan ylittäminen on historiallisessa keskustassa tervetulleeksi jättiläinen Torre de la Calahorra -torni. Mezquita tulee massiivisen holvikäytävän läpi lähemmäksi ja seinien ja ovien koko on todellakin nähtävissä. Kun islamilaisen maailman toiseksi suurin moskeija, Mezquita toimii nyt katolisena katedraalina. Kuitenkin maurien vaikutukset ovat edelleen hedelmällisiä; aidattu sisäpiha, huolellisesti muotoillut kaaret ja pilarit sekä tietysti 93 metrin pituinen minaretti, joka toimii nyt kellotorni. Vanhankaupungin läpi vaeltava on paljon nähtävää, mukaan lukien vanha juutalainen kortteli ja söpö Calle De Las Flores -katu.